Masala Ghar Centrum - Denní menu

Pondělí 27. června (11 - 15h)

Polévka

GARLIC POTATO SOUP 45 Kč
(Jemně kořeněná česneková polévka s kousky brambor)

Salát

Salát s kořením 45 Kč
( polníček, rukola, rajčata, paprika, okurka, ol. olej, koření)

Specialita dne

PARATA BEEF MASALA 149 Kč
(Placka pečená na másle plněná směsí z pikantního hovězího masa, brambor a koření podávaná s chutney (1,7) a malým salátem)
PRAWN SAG 159/169/179,- Kč
(120g Krevet s listovým špenátem na česneku, zázvoru a indickém koření + Rýže nebo chapati/ naan)

Kuřecí menu

K1. DOPIAZA
(150g. kuřecích kousků v ostré omáčce s cibuli, paprikou, černým pepřem a čili papričkou ( 6,14))
K2.COCO RED CURRY
(150g. kuřecích kousků v mírně pikantní omáčce na červeném kari s kokosovým mlékem 8)
K3.CHANA BHUNA
(150g. kuřecích kousků v nepálivé omáčce s cizrnou, rajčaty a koriandrem)
S 200g. Jasmínovou rýží 139 Kč
S chapati ( 150g. placka pečená na sucho na panvici )1 149 Kč
S naanem ( 200g. indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 155 Kč
 Kč

Hovězí menu

H1.DOPIAZA
(150g. hovězího masa v ostré omáčce s cibuli, paprikou, černým pepřem a čili papričkou ( 6,14))
H2.COCO RED CURRY
(150g. hovězího masa v mírně pikantní omáčce na červeném kari s kokosovým mlékem 8)
H3.CHANA BHUNA
(150g. hovězího masa v nepálivé omáčce s cizrnou, rajčaty a koriandrem)
S 200g. Jasmínovou rýží 155 Kč
S chapati (placka pečená na sucho (1) 165 Kč
S naanem (200g. indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 170 Kč
 Kč

Vegetariánské menu

V1. DAL MAKHANI
(červená čočka na másle se smetanou a koriandrem (7))
S 200g. Jasmínovou rýží 139 Kč
S 150g. chapati (placka pečená na sucho (1) 149 Kč
S 200g. naanem (indický chléb pečený v tandoori peci 1,3,7) 155 Kč
 Kč

Denní menu

PO
27. 6.
Masala Ghar Slovany
Zobrazit denní menu
PO
27. 6.
Masala Ghar Centrum
Zobrazit denní menu

Aktuálně

...Zvýšili jsme ceny u všech pokrmů cca 10%, na stránce je stále stará cena.....,Masala Ghar Centrum (náměstí Republiky 21) . OTEVŘENO Po. - So. 11. - 22 : .......Masala Ghar Slovany: OTEVŘENO Po. - Pá. 10 -15

Novinky e-mailem

Přihlašte se k odběru newsletteru